ClubactieWijnverkoop 2022

28 oktober 2022

Volley Noorderkempen, in samenwerking met wijnhandel “De Wijnrank” uit Lille, presenteert u graag verschillende klassewijnen aan democratische prijzen!
Tot eind november kan u wijn bestellen om uw feestdagen naar een hoger niveau tillen, een romantische date extra speciaal te maken of cadeau te geven aan een dierbare/collega/…

Naast de verschillende wijnen hebben we eveneens een overheerlijke en kwaliteitsvolle olijfolie in de selectie. Dit om ons divers aanbod nog te vergroten.

!!NIEUW!! Eerste editie Bierverkoop
Indien wijn of schuimwijn niet aan u is OF als u deze wil aanvullen met een alternatief, hebben we eveneens een oplossing. Vanaf dit jaar bieden we, samen met onze lokale Vosselaarse bierbrouwerij “Foxtown Beer Crew”, eveneens ook BIEREN aan!

Keuze gemaakt?

Ga dan naar onze shop via www.volleynoorderkempenshop.be of klik op onderstaande button voor 26 november, en maak uw keuze!

Uw bestelling tot bij u krijgen is niet altijd even eenvoudig. Om onze verkoop logistieke minder complex te maken, hebben we besloten om enkel afhaalmomenten te organiseren in de cafetaria van sporthal Diepvenneke te Vosselaar.
Indien een van deze momenten niet mogelijk is voor u, breng ons op de hoogte, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Alvast bedankt om ons hiermee te helpen!

Volgende afhaalmomenten:

3 december tussen 11u en 20u, te Vosselaar (cafetaria sporthal Diepvenneke)
4 december tussen 11u en 15u, te Vosselaar (cafetaria sporthal Diepvenneke)

Heb je vragen dan kan je ons bereiken op:

Wijnverkoop@bvmv.be

Noorderkempen

Voorzitter: Ivan Vermeiren
Secretaris: Inge Monsieurs
Schatbewaarder: Ivo Van Ham

Moederclubs

Merksplas
Voorzitter: Anke Vansprengel
Secretaris: Wim Van Laer

Vlimmeren
Voorzitter: Katrien Verschueren
Secretaris: Inge Monsieurs

Vosselaar
Voorzitter: Ivan Vermeiren
Secretaris: Nicole Leemans

Nuttige links